Karrier Portál banner

Nyitott pozíciók

Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, utasbarát magatartása és egyéni fejlődési igénye határozza meg.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.
A jelentkezéshez bővebb információkat a "Rólunk/Hasznos információk" menüpont alatt talál.

Kocsivizsgáló
Sopron és a Dunántúl területe
Kocsivizsgáló hatósági vizsgával rendelkező munkatársunkat keressük!
Mobil kocsivizsgáló
Csorna és a Dunántúl területe
Kocsivizsgáló hatósági vizsgával rendelkező mobil kocsivizsgáló munkatársunkat keressük!
Műszerész (biztosítóberendezés) gyakornok
Sopron és a Dunántúl területe
Akár pályakezdők jelentkezését is várjuk, középfokú (mechanikai és/vagy villamossági szereléssel kapcsolatosan megszerzett) szakmai iskolai végzettséggel, szombathelyi és répcelaki telephelyünkre: Bősárkány-Jánossomorja-Mosonszolnok-Rajka térségéből, Szombathely térségéből. Körmend térségéből, Csorna térségéből, Répcelak térségéből.
Oktató (felsővezeték)
Sopron és a Dunántúl területe
A munkavállalók vasútszakmai tudásának fejlesztésére és szintentartására,az időszakos oktatások lebonyolítására, kiképző és szakmai oktatások végzésére, valamint a művezetők vagy szakaszmérnökök munkájának támogatására keressük munkatársunkat, minimum 3 év vasúti szakmai tapasztalattal, közép- vagy felsőfokú végzettséggel.
Pályamester
Sopron és a Dunántúl területe
Pályafenntartási területen tapasztalatot szerzett pályamester munkatársainkat keressük, csornai és soproni szakaszmérnökségeinkre.
Pályamunkás
Csorna és Magyarország területe
Több szakaszmérnökségünkre is keressük kollégáinkat.
Pénzügyi-, számviteli előadó
Sopron
Fiatalos csapatunkba precíz könyvelőt keresünk!