Karrier Portál banner

Nyitott pozíciók

Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, utasbarát magatartása és egyéni fejlődési igénye határozza meg.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.
A jelentkezéshez bővebb információkat a "Rólunk/Hasznos információk" menüpont alatt talál.

Felszolgáló
Sopron
Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Hidász szakmunkás
Szombathely és a Dunántúl területe
Lakatos, hegesztő, ács-állványozó, kőműves vagy festő szakképesítéssel várjuk a jelentkezéseket.
Járművillamossági szerelő
Sopron
Járműkarbantartási területünk soproni és szombathelyi műhelyeibe keressük járművillamossági szerelő munkatársainkat. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Kocsirendező
Sopron és a Dunántúl területe
Minden szervezetet a munkatársai határozzák meg a leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, fejlődési igénye határozza meg.
Műszerész (biztosítóberendezés) gyakornok
Sopron és a Dunántúl területe
Akár pályakezdők jelentkezését is várjuk, középfokú (mechanikai és/vagy villamossági szereléssel kapcsolatosan megszerzett) szakmai iskolai végzettséggel, szombathelyi és répcelaki telephelyünkre: Bősárkány-Jánossomorja-Mosonszolnok-Rajka térségéből, Szombathely térségéből. Körmend térségéből, Csorna térségéből, Répcelak térségéből.
Műszerész (távközlő)
Sopron és a Dunántúl területe
Távközlő műszerész kollégáinkat soproni és szombathelyi szakaszmérnökségünkre keressük. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.
Oktató (felsővezeték)
Sopron és a Dunántúl területe
A munkavállalók vasútszakmai tudásának fejlesztésére és szintentartására,az időszakos oktatások lebonyolítására, kiképző és szakmai oktatások végzésére, valamint a művezetők vagy szakaszmérnökök munkájának támogatására keressük munkatársunkat, minimum 3 év vasúti szakmai tapasztalattal, közép- vagy felsőfokú végzettséggel.
Pályamester
Sopron és a Dunántúl területe
Pályafenntartási területen tapasztalatot szerzett pályamester munkatársainkat keressük, csornai és soproni szakaszmérnökségeinkre.
Pályamunkás
Csorna és Magyarország területe
Több szakaszmérnökségünkre is keressük kollégáinkat.
Szakács
Sopron
GYSEV Zrt. üzemi konyhájára keressük - akár pályakezdő - munkatársunkat.
Technikus /Infrastruktúra - Pályafenntartás/
Csorna és a Dunántúl területe
Csornai vasútépítő pályafenntartási szakaszmérnökségünkre keressük technikus végzettségű munkatársunkat.
Vasúti járműszerelő
Sopron
Járműkarbantartási területünk soproni és szombathelyi műhelyeibe keressük vasúti járműszerelő munkatársainkat. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Villamos felsővezeték szerelő gyakornok
Sopron és a Dunántúl területe
Kollégánkat fertőszentmiklósi szakaszmérnökségünk tevékenységi területére keressük. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.