Karrier Portál banner

Nyitott pozíciók

Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, utasbarát magatartása és egyéni fejlődési igénye határozza meg.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.
A jelentkezéshez bővebb információkat a "Rólunk/Hasznos információk" menüpont alatt talál.

Épületgépész mérnök (technológiai)
Sopron és a Dunántúl területe
Építményfenntartási területre épületgépész technológiai mérnök kollégát keresünk soproni munkavégzési hellyel.
Épületvillamossági mérnök (technológiai)
Sopron és a Dunántúl területe
Építményfenntartási területre technológiai villamosmérnök kollégát keresünk soproni munkavégzési hellyel.
Forgalmi szolgálattevő
Sopron és a Dunántúl területe
Hiszünk a fiatalok hozta új szemléletben, a közös célokban, a tehetségben rejlő erőben. Ha Te is a vasút szerelmese vagy és a jövőben szívesen dolgoznál velünk, motivált vagy arra, hogy karriered egy jó csapatban folytasd és bizonyítsd rátermettséged, akkor jelentkezz Forgalmi szolgálattevőnek. Téged keresünk, ha nem szereted az állandóságot és monotonitást, kreatívan tudsz gondolkodni, vágysz a kihívásra és képes vagy gyorsan dönteni, tettre kész vagy és jó a problémamegoldó készséged.
Hidász szakmunkás
Szombathely és a Dunántúl területe
Lakatos, hegesztő, ács-állványozó, kőműves vagy festő szakképesítéssel várjuk a jelentkezéseket. Munkakezdés és munkavégzés helye: Szombathely
HR Business Partner
Sopron
Szakmai gyakorlattal rendelkező humán munkatársunkat keressük HR Business partneri pozícióra határozott időre, 2 évre. Ha a feladatra alkalmasnak érzed magad, szereted a változatosságot és a kihívásokat, akkor kattints és jelentkezz csapatunkba! Várunk szeretettel!
Járművillamossági szerelő (Sopron)
Sopron
Járműkarbantartási területünk soproni mozdonyjavító műhelyébe keressük járművillamossági szerelő munkatársainkat. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Járművillamossági szerelő (Szombathely)
Szombathely
Járműkarbantartási területünk szombathelyi mozdonyjavító műhelyébe keressük járművillamossági szerelő munkatársainkat.
Kertészeti segédmunkás - határozott időre
Sopron
Szeret növények gondozásával, ápolásával foglalkozni? Becsülettel, lelkiismeretesen ellátja az Önre bízott feladatokat? Idényjellegű munkát keres egy megbízható vállalatnál? Kiszámítható és tisztességes feltételekre vágyik? Jelentkezzen a GYSEV-hez!
Kocsirendező gyakornok
Szombathely és a Dunántúl területe
Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg a leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, fejlődési igénye határozza meg. Pályakezdők és vasútszakmai tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is várjuk!
Kocsitakarító
Sopron
Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, fejlődési igénye határozza meg.
Konyhai kisegítő
Sopron
A Hotel Sopronba, Konyhai kisegítő munkakörbe várjuk a jelentkezőket.
Mozdonyvezető (Szombathely)
Szombathely és Magyarország területe
Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, utasbarát magatartása és egyéni fejlődési igénye határozza meg. Szombathelyi telephelyre keresünk mozdonyvezető munkatársakat.
Mozdonyvezető (Zalaegerszeg)
Zalaegerszeg
Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, utasbarát magatartása és egyéni fejlődési igénye határozza meg.
Műszerész (biztosítóberendezés)
Sopron és a Dunántúl területe
Akár pályakezdők jelentkezését is várjuk, középfokú (mechanikai és/vagy villamossági szereléssel kapcsolatosan megszerzett) szakmai iskolai végzettséggel, szombathelyi, répcelaki, csornai, és soproni telephelyünkre: Szombathely térségéből. Körmend térségéből, Bősárkány-Jánossomorja-Mosonszolnok-Rajka térségéből, Csorna térségéből, Répcelak térségéből. Sopron térségéből, Bük térségéből.
Műszerész (távközlő)
Sopron és a Dunántúl területe
Távközlő műszerész kollégáinkat soproni és szombathelyi szakaszmérnökségünkre keressük. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.
Pályamester
Sopron és a Dunántúl területe
Pályafenntartási területen tapasztalatot szerzett pályamester munkatársunkat keressük, csornai szakaszmérnökségünkre.
Pályamunkás
Csorna és Magyarország területe
Több szakaszmérnökségünkre is keressük kollégáinkat.
Sínhegesztő
Csorna és a Dunántúl területe
Hegesztő végzettsége van és szeretne hosszú távra tervezni egy biztos munkahelyen? Készen áll képezni önmagát? Kiszámítható és tisztességes feltételekre vágyik? Jelentkezzen a GYSEV-hez!
Szakaszmérnök (biztosítóberendezés)
Sopron és a Dunántúl területe
Soproni biztosítóberendezési szakterületünkhöz keressük szakaszmérnök kollégánkat, villamosmérnök vagy üzemmérnök végzettséggel.
Szakmunkás (kocsirendező, tolatásvezető, vonali tolatásvezető)
Sopron és a Dunántúl területe
Minden szervezetet a munkatársai határozzák meg a leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, fejlődési igénye határozza meg.