Karrier Portál banner

Nyitott pozíciók

Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, utasbarát magatartása és egyéni fejlődési igénye határozza meg.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.
A jelentkezéshez bővebb információkat a "Rólunk/Hasznos információk" menüpont alatt talál.

Felszolgáló
Sopron
Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Járművillamossági szerelő
Sopron
Járműkarbantartási területünk soproni műhelyeibe keressük járművillamossági szerelő munkatársainkat. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Műszerész (biztosítóberendezés) gyakornok
Sopron és a Dunántúl területe
Akár pályakezdők jelentkezését is várjuk, középfokú (mechanikai és/vagy villamossági szereléssel kapcsolatosan megszerzett) szakmai iskolai végzettséggel, szombathelyi és répcelaki telephelyünkre: Bősárkány-Jánossomorja-Mosonszolnok-Rajka térségéből, Szombathely térségéből. Körmend térségéből, Csorna térségéből, Répcelak térségéből.
Művezető (építési)
Sopron és a Dunántúl területe
Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, fejlődési igénye határozza meg.
Oktató (felsővezeték)
Sopron és a Dunántúl területe
A munkavállalók vasútszakmai tudásának fejlesztésére és szintentartására,az időszakos oktatások lebonyolítására, kiképző és szakmai oktatások végzésére, valamint a művezetők vagy szakaszmérnökök munkájának támogatására keressük munkatársunkat, minimum 3 év vasúti szakmai tapasztalattal, közép- vagy felsőfokú végzettséggel.
Pályamester
Sopron és a Dunántúl területe
Pályafenntartási területen tapasztalatot szerzett pályamester munkatársainkat keressük, csornai és soproni szakaszmérnökségeinkre.
Pályamunkás
Csorna és Magyarország területe
Több szakaszmérnökségünkre is keressük kollégáinkat.
Portás
Sopron
Minden szervezetet a munkatársai határoznak meg leginkább - nem mindegy kivel találkozol, mikor belépsz az épületbe!
Szállodaportás (Recepciós)
Sopron
A GYSEV Zrt. Hotel Sopron felvételt hirdet az alábbi pozícióba! Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Villamos felsővezeték szerelő gyakornok
Sopron és a Dunántúl területe
Kollégánkat fertőszentmiklósi szakaszmérnökségünk tevékenységi területére keressük. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.